Sorularınız

KİMSE VAR Mİ?

Askn23 Ağu 2025528 görüntülenme
23 Ağu 2025
A
AsknÜye

<h2>Foruma Hoş Geldiniz!</h2><p>Forumumuza hoş geldiniz! Burada İslam, tasavvuf, dua, havas ve manevi konularda bilgi paylaşabilir, soru sorabilir ve kardeşlerinizle buluşabilirsiniz. Tüm sorularınız ve paylaşımlarınız için kapımız açık. Hayırlı sohbetler dileriz.</p>

Beğen
5283
9 Cevap
9 Eki 2025
G
Garib

buyrun

1 Kas 2025
E
Eminem

30 yıldır birine aşığım o evlendi boşandı bende evlendim boşandım ismini duysam ismini görsem içim yanıyor kalbim feryat ediyor onunda beni sevmesi için bı işlem varmı evlenmek istiyorum onunla

4 Kas 2025
G
Garib

İnsanların iradelerine müdahale etmek yasaklanmıştır. böyle bir uygulamayı tavsiye de etmiyoruz. Kendi şahsi sıkıntılarınız için edepteknesi.com.tr üzerinden telefon numarası yoluyla ulaşabilirsiniz yönlendirmeniz yapılır.

9 Eki 2025
G
Garib

buyrun

1 Kas 2025
E
Eminem

30 yıldır birine aşığım o evlendi boşandı bende evlendim boşandım ismini duysam ismini görsem içim yanıyor kalbim feryat ediyor onunda beni sevmesi için bı işlem varmı evlenmek istiyorum onunla

4 Kas 2025
G
Garib

İnsanların iradelerine müdahale etmek yasaklanmıştır. böyle bir uygulamayı tavsiye de etmiyoruz. Kendi şahsi sıkıntılarınız için edepteknesi.com.tr üzerinden telefon numarası yoluyla ulaşabilirsiniz yönlendirmeniz yapılır.

9 Eki 2025
G
Garib

buyrun

1 Kas 2025
E
Eminem

4 Kas 2025
G
Garib

Paylaş:
Yanıt Yaz

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.